Medlemsförmåner

Medlemsförmåner Ullared Flädje GK

Fullvärdigt medlemskap, VIP- medlemskap o Ungdomsmedlemskap

För att stärka upp våra medlemserbjudande (årsavgifter) jobbar vi ständigt med att ta fram andra förmåner för våra medlemmar.

Förutom Hallandsgreenfee där alla fullbetalande medlemmar erbjuds rabatt vid spel på andra banor i Halland under vardagar har vi tagit fram avtal enligt nedan:

Halv greenfee alla dagar: Vid spel på Haverdals GK, Harabäckens GK, Bredared GK, Nässjö GK, Rydö GK, Reftele GK & Strandtorps GK erbjuds fullbetalande medlemmar halv ordinarie greenfee (gäller ej november-mars på Harabäcken). Vid tävling betalas endast tävlingsavgift (gäller ej tävlingsveckan).

Halv ordinarie greenfee alla vardagar utom juli: Detta gäller vid spel på Vinbergs GK och Björnhults GK.

Vi har också samarbete med Lydinge Resort och Söderslätts GKGå in på respektive hemsida så ser ni vilka erbjudande som gäller.

VIP-Medlemmar

Utöver ovanstående erbjudanden erhåller våra VIP-medlemmar följande:

- Fria rangebollar.

- Gruppträning vid 5 tillfällen.

- Värdekupong hos företag i Falkenbergs kommun.

Ställplatser

Alla våra medlemmar har tillgång till att stå på våra ställplatser för halva priset. Vid bokning använder ni rabattkod för att nyttja denna förmån.

Sponsorhuset

Genom avtal med Sponsorhuset ger vi våra medlemmar möjlighet att vid webhandel använda Sponsorhusets alla butiker. Rabatter som ges delas 50/50 mellan dig och klubben. Ange föreningstillhörighet Ullared Flädje GK.