Ställplats för husbil & husvagn

Välkommen som Golfcampare till Ullared Flädje Golfklubb!
 
Vi har totalt 14 st uppställningsplatser med tillgång till el för husbil & husvagn, bokning gör du smidigast via bokningswidgeten lite längre ner här på sidan. Bara att du väljer önskat in- och utcheckningsdatum så ser du direkt vilka platser som finns tillgängliga under din önskade vistelse. 

Ställplatsparkeringen ligger belägen alldeles intill vårt klubbhus & erbjuder en vacker utsikt. 10 av platserna är belägna på gräs & 4 av platserna är belägna på asfalt.

In- & utcheckning sker kl.15:00. 

I mån av plats kan in- och utcheckning ske när som helst på dagen.

Som golfcampinggäst har du tillgång till omklädningsrum med toalett & dusch som ligger beläget i klubbhuset. Handdukar finns att tillgå för samtliga våra gäster, dessa finner du i duschdelen inne i omklädningsrummet.

Klubbhusets öppettider: 06:00 - 22:30

 

Ankomst skall anmälas till kansliet, sker ankomst när golfklubben är obemannad – vänligen checka in dagen efter eller på avresedagen.


Priser
En uppställningsplats kostar 200 kr/natt för golfande gäster & 300 kr/natt för icke golfande gäster, du betalar med kort i samband med att du gör bokningen här på sidan. Vänligen fyll i ditt Golf-ID när du gör din bokning om du besöker oss som golfande gäst.

Notera att det tillkommer en bokningsavgift på 25 kr om du ringer, mailar eller bokar på plats i kansliet.


Klubbens Café

Välkommen in till klubbens café i samband med ditt besök hos oss, här serveras det bland annat fantastiskt goda och matiga smörgåsar, fikabröd samt varma och kalla drycker till humana priser.

 

Har du några övriga frågor - vänligen kontakta oss på, 

Mail: info@fladjegk.se

Telefon: 0346-204 40

Klicka på bilden för att få den förstorad.