Välkommen på Juniorträning

Vi inbjuder alla juniormedlemmar till 7 träningstillfällen.

Tränare är Cai Nilsson som till sin hjälp har Martin Duphorn och Jesper Bresell.

Fokusering kommer att vara på att golf skall vara roligt i kombination med mer seriös träning och råd till yngre golfare. Vi kommer bland annat att jobba med det av Svenska Golfförbundet framtagna utbildningspaket ”Golfäventyret”. Detta äventyr vänder sig kanske i första hand till nybörjare i åldrarna 6-15 år. Men även du som inte är nybörjare eller är äldre junior är naturligtvis välkommen, vi kommer att anpassa träningen efter var och ens förutsättningar och tidigare golfkunskaper.

Om du inte har egna golfklubbor kan du få låna av klubben under träningen.

Denna träning är gratis för alla juniorer som är medlemmar i Ullared Flädje GK.

Följande dagar och tider gäller:

Söndag den 14 april, 28 april, 5 maj och 19 maj, kl: 16.00-17.00

Söndag den 2 juni, 9 juni och 23 juni kl: 15.00-16.00

Fler träningstillfälle kommer även efter sommaren.

Anmälan till vårt kansli: 0346-204 40 eller info@fladjegk.se, senast den 8 april.

Varmt välkomna!

Om ni vill boka privatlektion är ni välkomna att kontakta Cai Nilsson på tel: 073-815 77 85.