Medlemsförmåner

Medlemsförmåner Ullared Flädje GK

Fullvärdigt medlemskap, VIP- medlemskap o Ungdomsmedlemskap

För att stärka upp våra medlemserbjudande (årsavgifter) jobbar vi ständigt med att ta fram andra förmåner för våra medlemmar.

Förutom Hallandsgreenfee där alla fullbetalande medlemmar erbjuds rabatt vid spel på andra banor i Halland under vardagar har vi tagit fram avtal enligt nedan:

Halv greenfee alla dagar: Vid spel på Falkenbergs GK, Haverdals GK, Harabäckens GK, Kinds GK, Bredared GK, Nässjö GK, Rydö GK erbjuds fullbetalande medlemmar halv greenfee (gäller ej november-mars på Harabäcken). Vid tävling betalas endast tävlingsavgift (gäller ej tävlingsveckan).

Halv greenfee alla vardagar utom juli: Detta gäller vid spel på Vinbergs GK och Björnhults GK.

Vi har även avtal med Mark GK om reducerad greenfee.

Gå in på respektive golfklubbs hemsida så ser ni vilka erbjudande vi har på deras banor.

Samtliga medlemmar erhåller en greenfee gratis på Halmstad Golfarena per år. Viktigt: kontakta kansliet för att erhålla voucher max en vecka före spel.

VIP-Medlemmar

Utöver ovanstående erbjudanden erhåller våra VIP-medlemmar följande:

-1 st grupplektion med PRO

-Fria rangebollar

-20% rabatt i vår shop på ordinarie priser

-Värdekupong hos företag i Falkenbergs kommun.

Sponsorhuset

Genom avtal med Sponsorhuset ger vi våra medlemmar möjlighet att vid webhandel använda Sponsorhusets alla butiker. Rabatter som ges delas 50/50 mellan dig och klubben. Ange föreningstillhörighet Ullared Flädje GK.