Välkommen till kompisgolf

Kompisgolf

Till Dig som är ny inom golfen och inte har någon Golfkompis att spela med.

Hör av dig till vårt kansli och tala om att du vill komma och vara med i gemenskapen.

Givetvis är alla välkomna för en trivsam golfrunda och denna aktivitet ger utmärkt tillfälle att bredda sin krets av spelkompisar och ge nya upplevelser.

Vi spelar torsdagar 18,00 och på söndagar med start 17,00. Samling sker 30 minuter före spelstart.

Beroende på väder kan det variera på antal hål som spelas: 9 eller 12 hål.

Planerar du att gå din fadderrunda med någon av våra faddrar på klubben så är det under dessa tider som det genomförs.

Vi hoppas spel på torsdgskväll och söndag sen eftermiddag skall attrahera och ge många fina rundor och en trivsam upplevelse. Vår målsättning är att detta skall göra det lättare för nya medlemmar att komma ut på banan och hitta spelpartners.

Framåt hösten när det mörknar ändrar vi speltiden något.

Varmt välkomna alla. Vi ber dig att skicka ditt namn och mobilnummer till info@fladjegk.se om du är intresserad av att delta på denna aktivitet någon av dagarna. Skriv kompisgolf i ämnesraden.

Medlemskommittén.