Greenfee

Greenfee på Ullared Flädje Golfklubb

Ordinarie greenfee:

Helgfria vardagar (dock ej v 26-33)                  440:-                   Här gäller ”kom 4 betala för 3”

Helgdagar samt vardagar v 26-33                    500:-                   Här gäller ”kom 4 betala för 3”

Spel 12 hål                                                                  295:-/335:-

Spel  9 hål                                                                   220:-/250:-

Erbjudanden:

Ni som bor på Gekåsbyn (medtag bokningsbekräftelse) eller har Gekås Shoppingkort får 25% rabatt på greenfeen

För Hallandsklubbar:

Helgfria vardagar (dock ej v 26-33)                 280:-

Utökad greenfeesamarbete med Björnhult och Vinberg:

Halv ordinarie greenfee alla vardagar (dock ej i juli)

Utökat greenfeesamarbete med Falkenberg, Haverdal, Harabäcken, Kind, Bredared, Nässjö och Rydö:

Halv ordinarie greenfee alla dagar (gäller ej november - mars på Harabäcken)

Golfhälftet:

Halv ordinarie greenfee alla dagar.

Gäst till medlem:

50 kr rabatt på ordinarie greenfee (går i samma boll)

Juniorer tom 21 år:

Juniorer i Hallandsklubbar och Kinds GK spelar fritt på Ullared Flädje GK alla dagar. Övriga betalar halv greenfee.

Samtliga erbjudanden gäller på ordinarie greenfee och kan ej kombineras med andra erbjudanden.