Husbilsplatser

Vi har åtta elplatser vackert och bekvämt belägna intill klubbhuset. Elskåpen står öppna. De flesta platserna är på gräs och där finns även en trevlig grillplats.

Tillgång till toalett och dusch finns inne i klubbhuset ca 25 m från ställplatsen. Dricksvatten finns även i kran på klubbhusets baksida där det också finns sopsortering.

Kommer du när receptionen är öppen betalar du vid ankomst, övrig tid på morgonen dagen efter.

Priset för ställplatsen är 150 kr inkl el (250 kr för icke golfare) per dygn och utcheckning senast kl 12.00.

Vi tillämpar inget bokningssystem på våra elplatser utan det är först på plats som gäller. Dock är platserna i första hand till för golfande gäster.

Öppettider i klubbhuset varierar mellan låg- och högsäsong. Information om aktuella tider finns inne i klubbhuset. I klubbhuset finns en hjärtstartare och brandsläckare finns på husets gavel mot husbilsparkeringen.

Välkommen också till vårt trevliga café i klubbhuset. Där serveras fantastiska smörgåsar, varma och kalla drycker efter önskemål samt lunch mellan kl. 11.00 och 14.00, därefter kan vi inte erbjuda varm mat. Beställ gärna lunch i caféet innan ni går ut på golfrundan.

Caféet är under säsong öppet varje dag, dagtid med personal, övrig tid är det självservering. Då går det bra att betala med kontanter eller via swish nr 123 515 85 71.

Varmt välkomna att övernatta i natursköna Flädje!